Kvällsbus i snön || fått saker gjort idag

Efter jag och Leon hade ätit middag tog vi på oss och gick ner med hunden till hundrastgården utanför vårt hus. Dante, som han heter är 13 veckor nu och full av bus. Leon och han älskar att busa och leka och han tycker om att busa med vår katt skrållan med. Det blir lite av en cirkus här; hunden jagar katten, leon jagar hunden.. Mycket stim och liv i våran lägenhet nu för tiden.

Dagen på jobb har gått bra. Många timmar och benen värkte ordentligt på hemvägen. Gick inom min optiker och fick provat några nya glasögon, så de ska köpas de kommande 2 veckorna. Fick även pratat med csn och fixat det inför termin tre. Skönt att ha det gjort och jag känner att lite medvind har gjort mig på gott humör idag..

Nu blir det handboll och sen ska denna kvinnan i säng. Imorgon väntas ett nytt jobbpass sen är jag lite ledig innan skolan börjar nästa vecka.

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *