Taggad på resten av veckan!!

Godmorgon!

Gårdagen va både bra och dålig.

Men idag är en ny dag och nya tag! Jag ska jobba, hela dagen lång. Så idag löser jag och Daniel av varandra men vi ses ikväll. Det innebär också att jag inte får träffa min lilla gosse förens ikväll. Så blir det ibland.

Åh är så taggad på veckan. Ska shoppa lite nytt smink, ska ut å roa mej med theja ( vi har inte varit ute tillsammans på typ 4 år) !!!!! Så vi har en del att ta igen hehe.

Idag använder jag ett nytt lila läppglans. Tog inte så mycket på men jag gillar de so far! 😍

Ha en toppen dag 💖

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

1 Comment

  1. Jennifer
    24 januari, 2019

    Halllåååå hur gör vi med swapen? Ska vi köra? Isåfall handlar jag imorgon när jag är i stan! Skriv din adress i PM på facebook så skickar jag swapen ihelgen 😀

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *