Det måste varit en kanonkväll

eftersom jag tog typ två foto på hela kvällen.
Men, man går ju inte ut för att ha telefonen i handen.

Vilken rolig kväll det var. Spelade beerpong, drack och shottade gott och sedan bar det ut i Malmös nattliv. Vilket jag inte varit på många många år. Leon väckte oss redan mycket tidigt , innan klockan sex, så jag var sååå trött redan vid midnatt. klockan halv två stegade jag in och då hade jag köpt en falafel på vägen hem och åhh vad god den var. Mums.

Idag var jag inte så bakis och det va skönt. Lite huvudvärk och halsbränna men thats it.
Men resten av dagen går i mysmood. Laga lite mat, vika in tvätten och mysa. Leon kollar babblarna och stimmar runt med hunden. Katten sover och jag sitter vid datorn för att uppdatera er.

Kände mig riktigt snygg igår! Sminket blev kanon och jag kommer lägga ut ett inlägg om de nya sminket jag köpte med. Ringarna i öronen var nya och det var mycket längesen jag hade sånna örhängen. Absoult på tiden!!
Tack för igår! <3

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *