Nu kör vi sista terminen!!!

Så var veckan kommen, mitt jullov är officiellt över och det är dags för allvaret igen. Har haft ett väldigt långt lov och det har jag behövt. Både kroppen och huvudet behövde det. Men nu är jag redo att ta tag i termin 3 vilket också är den sista terminen på denna utbildningen.
Det är tufft, och det kommer bli många sena kvällar. Förra terminen hade jag sex kurser, det va blod, svett och tårar över det ska ni veta. Det va så tufft, tiden räckte inte till och jag mådde sämre än sämst.
I termin tre läser vi ämnen vi själv har valt och genast blir det intressantare och mer roligt. Detta är ju något jag är sådär extra intresserad av så det blir genast roligare och gå till skolan.

Vad ska jag läsa då?
Jag kom in på valen jag ville, Akutsjukvård. 
Vilket betyder jag kan jobba på sjukhus eller vårdcentral. kul!!!

Den rosa och den lila skrivboken fyndade jag på tiger för endast 10kr / stycket. Så billigt och bra. Ska ha en till varje ämne och hemma har jag andra stora skrivblock jag skriver i. De är för jag ska sätta in dom i en pärm och spara mina anteckningar i framtiden. Alltid nyttigt och bra.

 

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

1 Comment


  1. 28 januari, 2019

    Vad kul! Är också intresserad av den utbildningen, förstår att det kan vara tungt men det verkar ändå så intressant. 🙂 Härligt att du kom in på det du ville 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *