En väldigt lång dag

Denna dagen har varit så otroligt lång. Jag har haft tålamod som har legat på minus skalan och det i sin tur har gjort mig ledsen. Nu sitter jag framför datorn, ska svara på kommentarer och bara vara innan jag med kryper ner i sängen.
Jag har verkligen haft fullt upp idag! Tvätt, stor städning, handlat, lagat mat och allt där emellan. Känns som jag knappt har fått suttit idag om jag ska vara helt ärlig. Men, jag tycker om effektiva dagar också så jag ska inte klaga. Det känns skönt att ha allt gjort och jag kan resten av veckan bara plocka undan, som man alltid gör, tycker jag.

Imorgon ska jag och Leon iväg på playdate. Roligt! Jag ska hämta paketet som blev försenat. Jag ska förbereda inför Torsdagen som är första dagen jag går i skolan denna terminen. Både nervös och peppad, samtidigt som jag inte känner mig redo. Men, det är dags att ta tag i det.

 

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

7 Comments

 1. Jennifer
  29 januari, 2019

  Ja det känns som att det enda man gör är att plockar undan hemma haha

  Svara
 2. Chanelle
  29 januari, 2019

  Fy hoppas att du får tillbaka lite energi nu! Håller med om att jag gillar effektiva dagar men ibland kan det bli lite för mycket, man måste hinna andas och samla på energibanken <3 Roligt med playdate😍

  Svara
 3. Lexochlogan
  29 januari, 2019

  Skönt att få gjort mycket ändå tänker jag, att pricka av från att göra listan. Playdate är alltid kul, önskar vi hann med det mer.

  Svara
 4. Lisa
  29 januari, 2019

  Åh, skönt att bli klar med så mycket saker på en dag ändå. Imorgon får du njuta på playdaten och känna dig duktig som redan är klar med tvätt osv. 🙂

  Svara
 5. Amanda
  29 januari, 2019

  Det är väldigt skönt när man har dessa kreativa dagarna när man får mycket gjort. Hoppas att ditt tålamod är bättre imorgon 🙂

  Svara
 6. Hannas krypin
  29 januari, 2019

  Vissa dagar tycker jag inte att man gör annat än att springa hit och dit. Men måste säga att du var väldigt effektiv. Hoppas att du får en lugnare dag imorgon och en rolig playdejt! 🙂

  Svara
 7. Madde
  30 januari, 2019

  Även om det är såå tråkigt mitt i så är det så skönt att få allt det gjort. Nu kan du njuta av dagen istället och släppa de där tråkiga måstena

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *