Tisdag och det vankas städdag

Godmorgon!!!.

Idag är vi vakna tidigt. Vi tvättar 8-12 och förutom det ska det städas. Dammsugas, torka golvet, vattna blommor och skura badrummet.

Idag kommer också min citygross beställning. Har handlat där och får de hemskickat. Inte helt fel, hehehe.

Igår var jag och Leon ute på stan. Jag köpte nya glasögon till mig. Förra gången hade jag gröna med guld, denna gång är de en mörk skalm med beiga bågar. Ser fram emot de e klara då min huvudvärk har kommit.

Idag ska vi också hämta paket, två stycken till Leon. Nya babblare böcker och Leon är taggad till tusen.

Nej, dags att springa ner i tvättstugan.

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

18 Comments

 1. Jennysvardag
  29 januari, 2019

  Jag älskar att beställa mat och få hem det till dörren. Jag stor handlar alltid så. Så roligt att Leon har fått nya babblarböcker. Babblarna är verkligen bra för barnen. Skönt att få tvätten och städningen gjord

  Svara
 2. Elisabeth
  29 januari, 2019

  Jag hade önskat att jag hade kunnat beställa mat och få hem det till min stad men jag får åka 8 mil fram och tillbaka så då blir det att man handlar allt hemma i stället.

  Svara
 3. Jenny
  29 januari, 2019

  Åh va kul med nya glajjor!
  Jag behöver oxå nya och måste bara ta mig till en optiker och välja ut ett par. Men jag har så svårt för förändringar. Jag är ju så van vid hur jag ser ut i de glasögon jag har nu.
  Finns så många snygga bågar nu som är så snygga på andra men på mig ser det bara löjligt ut… haha…

  Ha en fin dag,

  Kram kram

  Svara
 4. Melissaskywalkz
  29 januari, 2019

  Men fan nu känner jag ju att jag också måste ta tag i städ och tvätt. Vi har precis fått hem en massa grejer från IKEA och har städat undan det mesta men finns alltid något kvar att göra hahah. Kul med hemleverans och nya böckerna 🙂

  Svara
 5. Pärla
  29 januari, 2019

  Ni ser ut att ha en liknande dag som mig, tvätta, städa, hämta paket hehe! Nödvändigt ont skulle jag kanske kall det.

  Svara
 6. PT Lilla Ax
  29 januari, 2019

  Lyxigt med babblarböckerna, de har varit älskade här hemma genom åren! Skönt med en tvättdag, vi kör oxå tvätt på tisdagar 😉

  Svara
 7. Michelle
  29 januari, 2019

  Va mkt du hade på ditt schema idag 💕 men det är så härligt när allt är gjort . Så roligt o hämta ut paket oavsett vem det är till 💕

  Svara
 8. Linda lii
  29 januari, 2019

  Så skönt med städdag. Önskar jaghade ork. Här är det sjukstuga

  Svara
 9. Fnulan
  29 januari, 2019

  Hahha men alltså vad är det med barn och babblarna =) Ljuvligt med den kärleken.

  Svara
 10. olga
  29 januari, 2019

  Låter som en produktiv dag för dig och lillen 🙂
  Ska bli kul att få se hur bågarna ser ut sen i ett senare inlägg!

  Svara
 11. Mirre
  29 januari, 2019

  Skönt att ha städat och ha en städdag, jag tycker jag går och fejar och grejer lite hela tiden

  Svara
 12. Anna
  29 januari, 2019

  8-12 är bästa tvättiden tycker jag. Städar alltid som mest effektivt medan jag väntar på att kunna ladda om maskinerna, så är allt klart sen och man har dagen fri 🙂 Skönt att kunna få maten levererad hem också 🙂

  Svara
 13. Moa Larsson
  29 januari, 2019

  Älskar att få maten hemskickad! Vi körde MatHem ett halvår och det var så smidigt, men vi saknade ICA Maxis sortiment så nu beställer vi därifrån. Vi kan få hemkört men då är det för en avgift, men nu åker vi och hämtar våra påsar istället. Det är också så skönt! 😍

  Svara
 14. Sarah
  29 januari, 2019

  Så skönt att få det lite fixat hemma 🙂 Hemkörning lät inte fel 😛 Vilken känsla att få hämta det man beställt 🙂

  Svara
 15. Sarah
  29 januari, 2019

  Så skönt att få det lite fixat hemma 🙂 Hemkörning lät inte fel 😛 Vi har inte testat det 🙂 Vilken känsla att få hämta det som man har beställt 🙂

  Svara
 16. Johanna
  29 januari, 2019

  Vi beställde för första gången i helgen, såååå snart ju! ÄLSKAR det! Dessutom lyx att få det hemlevererat. Jag är frälst och kommer inte handla i butik igen på ett tag. Kram <3

  Svara
 17. Kamilla
  29 januari, 2019

  Håller verkligen med om att det är smidigt att handla mat online. Det gör jag också ofta mest på Mathem eller MAt.se. Nu Babblarna bok i paketen det måste vara himmelriket för en liten.

  Svara
 18. Har erat citygross hemkörning? Det har inte vårat vad jag vet, hur bra som helst ju :D. Här kör bara ICA Maxi hem, har funderat på saken ibland verkar helt underbart att bara få maten hemlevererad och slippa extra köp 🙂
  Skönt med nya glasögon, hoppas du får dem snabbt :D. Men upplever att man numera faktiskt får sådant snabbt 😀

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *