Playdate

Godmorgon.

Inatt har jag sovit sådär, vaknat många gånger för Leon har vaknat många gånger. Men, så blir det ibland.

Idag ska vi åka och leka med Theja och lilla L. På vägen dit ska vi hämta hans paket som han tjatar om. Vill också gå inom hm och kolla på en väska jag vill köpa, en present till mig själv inför en ny, hård termin. Hihi får se hur jag gör.

Men först, en stor kopp kaffe. Äta frukost, sminka mig och byta om. Det ser ut att vara kallt idag!

En stor kopp kaffe behövs idag. Jag tycker kaffet smakar så gott i dessa glasen från Ikea. Hur brukar ni dricka ert kaffe? I er favvis mugg eller glas? 😊

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

2 Comments

 1. Räkan
  30 januari, 2019

  På vardagarna brukar jag brygga kaffet rätt ner i strupen, onödigt att det rinner ner i kannan liksom… på helgen brukar jag dock hälla upp kaffe i badkaret och bada i det istället 🙂

  Svara
 2. Sanna
  30 januari, 2019

  Åååh, jag saknar kaffe.😫 Är gravid och kan inte med att dricka det just nu. I vanliga fall så dricker jag det svart som synden.😂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *