Vilken dag och förberedelser

Vilken dag vi har haft idag. Leon har varit väldigt bråkig och envis. Så det har blivit många tjafs idag, envisa unge haha!!  Men,vi har haft de väldigt roligt hos Theja. Kul att catcha upp och för våra barn att leka tillsammans. Dom leker så bra tillsammans och det är väldigt roligt att se faktiskt! 🙂

Leon la sig här i protest. Han skulle minsann inte klä på sig utan ville kolla på tvn i soffan. Och sättet han ligger på också, hahaha! Han är så stor nu, min “lilla” pojke.

Nu ska jag förbereda inför morgondagen. Leta fram skolböckerna och så vidare. Så slipper jag de imorgon! Imorgon blir det en lång dag men i´m ready!

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

1 Comment

  1. Jennifer
    30 januari, 2019

    Jag och Casper är lika envisa så våra tjafs skojar man inte bort 😛

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *