Läkemedel & patientfall

vilken fredag jag har.

Blev inringd ett par timmar på jobb imorse. stressade hem och satte mig framför datorn direkt.

Skolan är i fullgång och jag löser patientfall och lär mig om läkemedel om vart annat. Just nu är de kärlkramp och hjärtinfarkt. Väldigt spännande och roligt måste jag medge.

Ena läxan e klar bara några kvar. Dagen består av handling med Leon i em, plugg och mysfredag. Imorgon är de jobb och sen är helgen typ slut. Det går fort nu.

Det är bara regn och rusk i vårt kära Malmö nu. Vill ha sol och värme!

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *