Mealprepp och träning

Idag har jag mealpreppat lite.
Tänker inte hårdbanta men jag måste verkligen tighta ner min kropp och äta ordentligt. Äta. överhuvudtaget. Jag har varit väldigt dålig med att äta så det måste de bli ändring på!

Middag:

Idag gjorde jag 5 middagar;
Jag gjorde en stor sallad på blandsallad, röd paprika, gurka, majs, tomater. Sen stekte jag kyckling och har en dressing till det. Så jag tänkte att mina middagar de kommande dagarna blir just detta. Tänkte även köpa strimlad skinka och varva lite. Får se vad jag gör när detta är slut.

Träning:
Jag har sagt upp mitt gymkort. Dels för jag inte har tid att gå dit och ja. Det är nog bara därför. Men, jag har bestämt mig för att jag tränar hemma istället. Lättare för mig och Leon.

Igår körde jag mage och ännu mer mage. Det känns idag kan jag lova. Bra känsla! (:

 

Något sånthär ska de lagas varje vecka nu!  

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *