Dagensmiddag

Min middag!

En sallad, stekt kyckling, lätt keso och lite salladsdressing. Mums!

Har ätit samma middag nu 3 dagar i rad. Det funkar ok faktiskt. Mest för jag är bestämd att jag vill gå ner i vikt och både må bättre och så.

Nästa gång blir det nog en bulgur sallad med skinka. Spännande 😄

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

11 Comments

 1. JUNITJEJ
  10 februari, 2019

  Så gott det ser ut! Jag äter alldeles för sällan en sallad.

  Svara
 2. Johanna
  10 februari, 2019

  Mums! Går du på kostschema? Tipsar om matvete, också gott, sedan kan man krydda keson med basilika eller så. Gick på kostschema förut, men var så tråkigt då det alltid var samma, varje dag nästan samma. Så försök variera lite, ha tre olika protein, tre sorters kolhydrater och krydda med olika. Längtar att följa din viktnedgång! Kram <3

  Svara
 3. Mirre
  10 februari, 2019

  Det där såg ju gott ut för att äta då man vill ner i vikt skulle nog jag också kunna äta fler dagar

  Svara
 4. Johanna
  10 februari, 2019

  Det ser gott ut. Och är det gott kan man äta det hur många dagar i rad utan problem 🙂

  Svara
 5. Michelle
  11 februari, 2019

  Va gott det där såg ut måste jag säga , hade med velat ha 💕

  Svara
 6. Sarah
  11 februari, 2019

  Det låter gott 🙂 Najs att variera maten lite 🙂

  Svara
 7. Jennifer
  11 februari, 2019

  Bulgur åt vi alltid när jag jobbade som resursperson så jag klarar inte av det längre 🙈😂

  Svara
 8. Annica
  11 februari, 2019

  Det där såg ut att vara gott. Tyvärr äter jag inte keso eller sådan salladsdressing.. Haha.. 🙂 Jag brukar dessutom bli less efter att ens ätit samma mat två gånger på raken så tre gånger finns inte på min karta.. 😉

  Svara
 9. Malin Moen
  11 februari, 2019

  Goosh, det ser verkligen jättegott ut 😀 Muums! Spara lite åt mig med 🙂 Hehe!

  Svara
 10. hanna
  11 februari, 2019

  Älskar olika sallader, känns både gott och rent. Keso är ju egentligen så gott, men jag föråt mig lite på det ett tag.

  Svara
 11. Ariella
  11 februari, 2019

  Ser gott ut men blir det inte enformigt att äta samma mat? Äter GI och tycker jag kan variera mig mycket. Lycka till med viktnedgången.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *