Fuskar lite och storbölar

Idag har jag fått gjort allting jag skulle gjort och det känns så skönt att gå och lägga sig med just den känslan i kroppen. Har hämtat många paket idag varav ett är från Loddo.Jag tänkte lägga upp det imorgon så håll utkik! Hämtade också paket från gymgrossisten, det var ett proteinpulver men med havre i som funkar ungefär som en ersättning för frukost/mellanmål.  Det passar mig perfekt eftersom jag sällan äter just frukost eller så blir det en dålig frukost.  här finner ni proteinet! Tips tips!

Har gjort nya matlådor.Skulle göra bulgur men jag valde fulkornspasta istället. Ja jag vet att det inte är superbra att äta pasta men denna prepp fuskar jag! Till det har jag kyckling och kokt broccoli. Väldigt gott!
Imorgon ska jag pröva den nya shaken, taggad!

Har köttat magen med idag och det kändes skönt efteråt.Tror inte jag kommer ha lika svår träningsvärk imorgon men vi får se imorgon helt enkelt, ha ha! ‘

Som jag bölar till sofias änglar ikväll.Vet inte om jag är extra känslig för det är barn är med men åhhh tårarna rinner och rinner. Ska gå in och krama om min lilla Leon sen. 

 

Allting är preppat och klart inför imorgon. Ska snart lägga mig och spela lite men jag måste kolla klart först. Imorgon är det skola 8.30 – 15.30 , puh, lång dag verkligen!

 

älskar sminkfria dagar lika mycket som jag älskar dagar med massa smink! viktigt att låta huden andas också! 🙂

Har varit så otroligt trött idag så att jag har fått gjort så mycket idag känns väldigt bra gjort. Skulle åka iväg i helgen men det skjuter vi på. Tror jag ska surprisa Leon med en trip till badhuset istället, det kommer han älska! 😀

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

2 Comments

 1. Maria
  14 februari, 2019

  Super kul att du gillar att plugga akut vård det behövs verkligen. Karln jobbar till halv 3 sen vet man aldrig vad som händer hoppas du å sonen får en bra kväll

  Svara

  1. 17 februari, 2019

   Åh tack så mycket. Ja de behövs mer folk, utbildade inom sjukvården! ☺️

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *