Yesterdays makeup

Igår hade jag en väldigt bra sminkdag. Jag har hittat både en fondation och concealer som verkligen passar mig och min hud just nu.

Låt oss kolla på hur de såg ut!

Och såhär blev resultatet.

Det enda jag känner inte blev bra var att när jag skulle göra min cut crease så fick jag för mycket concealer så den ljusa ögonskuggan creasade sig. Men, jaja. Det är sånt som händer.

Måste hylla min fondation. Jag hade på mig sminket i 10h utan att det blev glansigt, sprack eller något. Sen har jag ett grymt settingspray som med kan ha med de och göra.

Tycker ni om att sminka er?

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

3 Comments

 1. Linda
  16 februari, 2019

  så vacker!

  Svara

  1. 17 februari, 2019

   Tuaen tack 🙂

   Svara
 2. Moa Larsson
  18 februari, 2019

  Alltså, ja! Man skulle vara lika duktig som du på att sminka sig, det skulle man ju! Eller iallafall ha intresset. Jag lägger samma makeup varje dag och tycker det är så tråkigt att stå där framför spegeln hahah.. ❤️

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *