Underbart väder och Tisdag

Alltså åh gårdagens väder!!! Hur underbart var inte det då? Leon är hemma från dagis, dunder förkyld och febrig. Igår var vi ute lite på gården. Solen sken och för en sekund så kändes det riktigt vårigt och underbart.

Idag är det mer muligt och grått. Lite kyligare för att solen inte e framme men så är det. Dagen blir inte så speciellt innehållsrik. Det är plugg som gäller. Just nu är vi på väg till min moster som ska hjälpa mig med en läxa. Snällt av henne. 💓

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

1 Comment

  1. Carolina
    19 februari, 2019

    Schysst utav din moster att hjälpa till! Hoppas att det går bra med uppgiften. Ja, hos oss är det inte heller vackert väder, men lite regn skadar inte så länge det inte blir minusgrader inatt/imorgon! 🙂

    Sv; haha, jag har fått fler förvirrade kommentarer om ordet “krabbelurer”. Det är en slags pannkaka 😉 jag lade faktiskt precis upp ett inlägg med recept om krabbelurer, så gå gärna in och hämta receptet och gör det till din älskade son. Han kommer verkligen älska det 😀

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *