Plugg och läkarbesök

Sitter vid köksbordet med en stor kopp kaffe och vatten. Ska ägna den kommande tiden till att plugga på provet imorgon. Leon och Daniel sover så det passar utmärkt. Jag ska sedan i eftermiddag gå tillbaka till läkaren med mitt knä. Det har varit svullet i flera dagarna nu och det gör fruktansvärt ont. De misstänker en inflammation i knäet – jag hoppas det går över asap. Vill träna och kunna gå ordentligt.

Onsdag och halva veckan har gått. Vet inte hur resten av veckan ser ut för mig men jag hoppas naturligtvis på det bästa.

Vad ska ni göra idag?

PS. Jag ska svara på era kommentarer under dagen! 🙂

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *