Sjukskriven

åhåå domen hos läkaren var att jag har blivit sjukskriven, resten av veckan att börja med sen ska vi höras om nästa vecka. Jag jobbar en del nästa vecka nämligen.
Men ja, en inflammation i knät plus skada på ligamentet. Det blev tappning på vätska i knät plus en kortisonspruta (som för övrigt gör förbannat ont!!) .

Jag har en stödstrumpa om knät för svullnades skull. Tar även massa smärtstillande. yay!! (suck). Måste tvinga iväg mig till skolan imorgon pga vi har provet som ni vet. Men det är ändå skönt man sitter så mycket i skolan. Det jag inte ser fram emot är alla förbaskade trappor det är i de huset. Men, de ska nog gå de med.

 

Nu ska jag fuska och äta korv och pasta med min lilla sjukling, som också blir hemma resten av veckan! Massa mys vi ska ha. <3

Hej! Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet! Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter. kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

2 Comments

 1. Jennysvardag
  21 februari, 2019

  Men fy vilken otur att du blev sjukskriven. Kan tänka mig att sprutan gjorde ont. Hoppas att knät blir bättre nu.

  Svara
 2. Carolina
  21 februari, 2019

  Men usch då, stackars dig! Hoppas att inflammationen snart lägger sig och skönt med en riktig sjukskrivning så att du verkligen kan vila upp dig <3

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *